Sats

Suttit och funderat lite om man skulle slänga upp ett riktigt positivt inlägg för en gångs skull. Men kommer inte på något att skriva om, hahaha!
 
Men något roligt jag kan skriva lite om är träning.Har kommit igång rätt bra med träningen den senaste tiden. Lite sjukdom och något avbrott men annars så har jag iaf tränat minst 2ggr i veckan, oftast betydligt mer. Tränar ofta med syster yster också och det är så jävla kul. För vi tränar väldigt lika och iom att hon jobbar på Sats så snappar hon ju upp bra övningar som hon lär mig. Sen så är det roligt att gå på pass tillsammans för vi båda kör skiten ur oss. Inte idag dock då jag var trött och drack lite vin igår. När jag tog i till 100% höll jag på att svimma eller spy. Ingen bra komnination att köra ett stenhårt CrossTraning-pass med. Fick sjukt dåligt samvete sen, haha!
 
Crosstrainingen med Angel på Sats Täby är för övrigt bland de roligaste pass jag varit på. Jobbigt, utmanande, variationsrikt och tufft. Sen måste jag säga att Sats är det bästa gymmet jag tränat på. Mycket olika pass, många gym som ligger bra till och riktigt härlig stämning överallt. Bra val att skaffa kort där!
 
Practice makes perfect ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0