Motsatsen till komplimanger.

Det är inte många människor jag inte kommer överens med. Jag har ofta mycket överseende över att vi är olika och försöker alltid ge alla människor en chans.
 
Jag skrev om komplimnager för några dagar sedan. I onsdags när jag var ute fick jag uppleva den exakta motsatsen. Det kommer fram två killar till oss när vi varit på Fridays i några timmar. Klockan är ganska mycket och dom är ganska fulla. Den ena killen börjar prata med Vendela och den andra med mig. Det visar sig att dom är gnagare och kommit fram då dom sett min fina halsduk. Killen jag snackar med verkar trevlig till en början tills han av någon anledning jag inte kommer ihåg vill att jag ska säga något negativt om honom. Han börjar snacka om att det är viktigt att få kritik om det är något man kan förbättra. Jag förklarar för honom att jag inte känner honom, inte är hans tränare eller dylikt och aldrig någonsin skulle säga något negativt om honom för jag tycker det är oförskämt och sjukt jävla otrevligt. Han säger då "Men jag kan börja och säga något negativt om dig" och så kläcker han ut sig en sjukt otrevlig jävla kommentar om mitt utseende, i detta fall min tröja. Detta leder in på en diskussion som jag känner ALDRIG kommer leda någon vart. Enligt hans tycke så ska man alltid säga vad man tycker även om det kan anses elakt eller göra den andra personen ledsen för att det gynnar den i slutändan. Sen börjar han snacka om feminism, tjejfotboll och har så puckade åsikter att jag tillslut var tvungen att gå därifrån. Bartendern slängde sedan ut dom medans vi var på toaletten då dom inte helt oväntat betett sig som jävla drägg och han nog märkt att jag blivit arg tidigare. Det hände även ytterligare en sak som bevisar att karma is a bitch men det är inget jag kan skriva här, haha.
 
Jag har haft denna diskussion med några tidigare och detta är något som kan göra mig så jävla förbannad. Jag anser självklart att man ska vara ärlig. Men till en viss jävla gräns. Jag skulle ALDRIG i hela mitt liv förolämpa någon jag inte känner för att den har en ful tröja eller kanske inte är så snygg (i mina ögon). Det är drygt, otrevligt och oförskämt. Det hjälper inte utan det stjälper bara. Kommer någon fram till mig på krogen och är trevlig skulle jag aldrig säga åt denna att dra åt helvete för att jag inte tyckte han var snygg. Detta tycker flera personer tydligen är OK och jag blir så jävla arg. Det kan göra människor så jävla ledsna så det finns inte.

Kommer någon fram och beter sig som en idiot eller är elak mot någon annan. Då kan denne dra åt helvete. Men annars så har man ingen rätt att vara otrevlig mot någon om den inte har gjort något fel. Fy fan för sånt beteende!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0