Komplimanger

Har de senaste veckorna tänkt väldigt mycket på komplimanger. Har även skrivit om detta tidigare. Jag älskar att ge folk komplimanger och jag älskar att få komplimanger. Det kan verkligen göra hela min dag.
 
Jag har börjat ge främlingar komplimanger. Det skulle jag aldrig komma på tanken att göra för några år sedan. Dels var jag alldeles för blyg och osäker i mig själv och dels ville jag inte störa. Men hur många tror ni blir störda om man säger att deras skor är snygga? Att dom har en fin hårfärg? Att dom har en cool stil? För de komplimanger man kan ge främlingar är oftast ytliga komplimanger om man endast sett dem på stan. Mina vänner ger jag gärna komplimanger även för deras underbara personligheter och för allt det fina dom gör!
 
Jag vet hur glad jag blir om jag får en komplimang och jag tror de flesta andra blir det också.
 
Men sen är det lite klurigt. De senaste gångerna jag varit ute har jag fått höra bland annat "Du är den vackraste tjejen jag någonin träffat" "Du är snyggast här ikväll". Nu låter det som jag skryter men det är inte så jag menar. Jag har väldigt svårt att ta in den typen av komplimang då jag inte alls tyckt jag är den vackraste tjejen på stället och jag har svårt att tänka mig att dom aldrig träffat någon vackrare. Jag blir såklart glad och jag har med åren lärt mig att tycka jag är snygg. Men det är så otroligt svårt att ta in saker man själv inte ser eller tycker och det är något jag måste jobba på.
 
Men jag tycker man ska våga ge folk komplimanger oftare. En genuin och ärlig komplimang kan göra någons dag!
 
Avslutar med en snygg bild på mig och min sjukt snygga vän Vendela!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0