Saker som får mig att må bra.

Att träna. Bland det bästa som finns är att köra ett hårt pass på gymmet. Verkligen känna hur musklerna bränner och svetten rinner. Blir helt lyrisk bara jag tänker på det!
 
Att vara med djur. Det kan vara allt från att rida, pyssla med hästen, gosa med katten eller hundarna, gå en promenad med hunden eller bara att se bilder på söta djur. Djur gör mig genuint lycklig och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem.
 
Att ha sex. Jag behöver nog inte skriva någon djupare förklaring till detta. Men närhet och intimitet gör mig lycklig.
 
Att umgås med mina vänner och familj. Vare sig det är över en fika, myskväll hemma, middag, träningspass på gymmet, utgång på krogen eller en promenad i skogen så gör mina vänner och min familj mig lycklig. Snart kommer jag får mer tid över och då ska jag umgås massvis med mina älskade vänner!
 
Att se andra människor lyckas och vara lyckliga. Älskar att se andra människor lyckas med det dom tar sig för. Att se någon som varit nere eller ledsen förändras och bli glad igen är bland det finaste som finns.
 
Att finnas där för andra. Jag blir så otroligt lycklig av att veta att jag kan ha gjort något som hjälpt andra eller ställt upp för någon som behövde det. Det är de små sakerna i vardagen som gör det och som verkligen kan förgylla hela min dag.
 
Att shoppa. Må vara ytligt men fan vad jag älskar att shoppa. När jag tänker tillbaka på shoppingen i USA så får jag rysningar och börjar typ dregla. Aaaaaaa, bland det bästa som finns!
 
Att få eller ge komplimanger. Jag försöker att ge komplimanger och beröm så ofta jag kan för jag vet hur glad jag blir av att höra det. När någon ger mig en ärlig och genuin komplimang kan jag leva på det i veckor.
 
Att lyssna på musik. Musik är den stor del av mitt liv och går jag för lång tid utan att lyssna på det så blir jag ledsen och irriterad. Bra låtar har en så stor betydelse speciellt om de spelas i ett speciellt sammanhang. Musik är njutning för själen!
 
Ja, det finns massa mer saker som gör mig lycklig men då kan jag fortsätta hela natten. Vad gör er lyckliga? :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0