Mat och sovschema.

Jag har skrivit om det förr men nu är det värre än nånsin. Mina matvanor när jag jobbar. Eller överlag kan man säga då jag fortfarande är på nightmode även när jag är ledig.

Jag äter ett riktig mål mat om dagen. Det är middagen som oftast äta ganska sent vilket passar mig bra ändå. Men det är däremellan jag inte sköter mig. Jag hinner oftast inte äta något när jag vaknar då jag måste stressa till stallet vid 16-16.30 varje dag... Jag måste börja gå upp någon timme tidigare och få mig något innan jag åker iväg. Hinner oftast bara hälla i mig lite kaffe om ens det. Men om jag somnar vid 09 så behöver jag sova till 16 om jag ska orka natten. Men ska försöka ändra det. Sen så tar jag med mig snacks, knäckebröd, smörgås, godis, kaffe, energidricka och frukt som jag äter under natten. Äter inte allt utan bara något utav det och antingen energidricka eller kaffe. Sen så försöker jag äta en smörgås när jag slutar på morgonen men det är inte alltid jag är sugen.

Skulle en dietist se detta skulle dom inte bli glada. Jag får inte i mig någon näring alls typ och äter på så konstiga tider att min kropp oftast får en liten chock då jag får i mig ett helt mål, dvs middagen.

Nu vet ni mitt mat och sovschema och jag hoppas ni tyckte det var lika intressant att läsa som jag tyckte det var att skriva, haha ;)

Men vad min häst äter och på vilka tider. Det hållet jag koll på, är noga med och köper tillskott för hundratals kronor. Lev som du lär Natalie!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0