Tankekraft och fettokisse.

Allt jag har tänkt inatt på jobbet har inträffat. OK, nu ljög jag men har tänkt vissa saker som senare har hänt under natten. Jinxat händelserna på något vis. Så de sista timmen/timmarna ska jag försöka att inte tänka så mkt, haha!

Har glömt att berätta att jag drömde en sanndröm i veckan. Har hänt en gång tidigare vad jag vet om om det är så sjukt. För det är helt omöjligt att jag skulle vetat dessa saker jag drömt och det är lite läskigt men samtidigt gillat jag det. Tycker det är fascinerande med det andliga och tror absolut på att människor kan ha sjätte sinnet osv :)

Men annars så sitter jag och har lite panik över min tjocka mage. Hat lagt på mig massor runt magen och låren de senaste veckorna, helt sjukt faktiskt och jag mår lite dåligt över det. Det faktum att jag köpte ett gymkort för 10 dagar sen och inte har tränat en enda gång mår jag också lite dåligt över. Men nu jävlar ska det bli förändring på det. Ska mäta mig, väga mig och lägga upp lite mål! Jag måste ta mig tiden att träna, speciellt när jag är ledig! Men det är svårt att gå ihop allt vissa dagar då dygnet är så felvänt för min del och jag inte kan träna efter jobbet utan måste träna mellan stallet och jobbet vilket kan bli jävligt tajt ibland. För får göra mitt bästa för min kropp börjar bli jävligt slapp nu och jag mår lite dåligt när jag kollar mig i spegeln! Jag har viljan och motivationen, nu måste jag bara starta och få in rutinen :)

Sjukt ful min men denna kropp vill jag ha tillbaka!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0