Livet.

De senaste månaderna så har jag funderat lite över mitt liv. Jag fyller snart 26 år och det känns som om jag inte har någon aning om vad jag vill. Just nu är mitt liv stabilt. Jag har "egen lägenhet", bra ekonomi, goda vänner, ett jobb jag trivs med och jag mår bra. Men i princip allt detta kan ändras (förhoppningsvis inte delen med mina vänner) men allt det andra. Jag har ingen egen lägenhet och blir antagligen av med denna den 1/9, jag har ett PAN-avtal (sämsta möjliga) på jobbet, försvinner jobbet försvinner ekonomin och då mår jag dåligt. Förstår ni?! Jag måste få någon sorts trygghet i mitt liv snart för jag orkar inte gå runt och oroa mig över framtiden hela tiden.
 
Men vad vill jag göra?!?!?! Jag har som jag skrev ingen som helst aning. Vill jag stanna i Sverige och Stockholm? Vill jag plugga? Vill jag jobba? Vill jag byta bransch? Vill jag bo i Täby?
 
Jag har tagit ett steg på vägen till större valfrihet genom att inte ha egen häst längre. Där var jag väldigt låst och kunde inte göra några förändringar. Men nu kan jag i princip göra vad jag vill och då blir det så svårt att veta vad.
 
Jag är lite rädd för att flytta någonstans själv igen då jag vet att jag mår otroligt dåligt utan mina vänner och min familj. Och vad är vitsen med att flytta för att veta att du kommer komma tillbaka till samma gamla vanliga liv? Då är det lika bra att stanna och göra förändringar här. För trots att jag är 1000 ggr starkare än när jag bodde i GBG för 5 år sedan så vill jag inte lämna allt och alla igen. Jag skulle sakna ihjäl mig,
 
Ibland önskar jag att jag kunde vakna upp en dag och bara veta. Bara veta vad jag vill göra med mitt liv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0