Fotboll på agendan :)


 


Det kan bara bli bättre!

Tappade min mobil på stallplanen imorse så baksidan sprack. Var tvungen att stressa och ringa och väcka folk vid halv sju.. Blev på pissigt humör och morgonen förstördes! Det löste sig iaf och nu är det mockning som står på schemat :)

Ha en bra dag!!


Hästen fick äta gräs igår. Pluttan <3


Söt snufftuff bebismule!


Nu taggar vi om för Ponnyakuten.

Rätt glad att jag jobbar idag :) Träffade precis Anna och Tobbe! Kommer bli grymt!


Önskar jag kunde styra mina känslor.

Känner mig helt tom. Ungefär allt som kunde gå fel idag har gått fel.

Försovning. Borttappade jobbnycklar. Personer som ändrar bestämda saker i sista sekund. Hopplöshet. Människor som inte kan planera och gör mig stressad. Ett brustet självförtroende. En känsla som inte kunde vara mer fel...

Har varit nära att få en panikångestattack flertalet ggr under kvällen. Börjar andas tyngre bara jag skriver ordet.

Varför kan inte bara allt vara som man tänkt sig? Varför dök denna känsla upp så plötsligt?

Två vitt skilda saker som tillsammans nästan får mig att bryta ihop. Jag borde vara lyckligare än någonsin och det gör mig rädd. Jag vågar inte tillåta mig att känna.Gårdagen var så jävla bra. Denna dag vill jag helst glömma.Imorgon är en annan dag.Just nu.

Sitter och solar i den stekheta värmen på min balkong. Känns som vilken sommardag som helst :)


It's a dangerous sport!

Igår var vi ute och skrittade en sväng. Cajsa var överlycklig och tyckte det var hur roligt som helst att komma ut i skogen. Tyvärr så skedde en liten olycka.. Hästen som går i Sanna hage som Cajsa stannade och Cajsa kom upp vid sidan om henne. Då kickar hon bakåt och träffat mitt smalben. Gjorde sjukt ont och jag blev lite chockad! Som tur var träffade det inte när kraften var som hårdast utan precis i "slutet" av sparken och hon fick inte riktigt till den ordentligt! Annars hade mitt ben säkert gått av.. Påminns om det varje steg jag tar då det börjar göra ondare och ondare. Får linimenta lite imorgon i stallet :) Svårt att fånga svullnaden på bild men såhär fint ser det ut nu. Blev ett litet jack också!


Ett andra hem :)

Stallet är nu mitt andra hem. Jag spenderar nästan all min lediga tid där och det är helt jävla underbart. Vi hämtade hem älskade Cajsa i lördags och det gick toppen. Dock är det för tillfället både plus och minus... Kan skriva mer om det ngn annan dag :) Men det är så otroligt skönt att ha henne hemma igen <3


Hellooooooo!


En påse ren och skär njutning.


RSS 2.0