Gör om. Gör rätt.

Jag vill verkligen inte att den här sommaren ska bli som den förra. Förra sommaren hade jag en kille i tankarna och jag grät mig till sömns otaliga nätter pga honom. Eller kanske inte pga av just honom och något han gjort. Men pga att jag gillade honom och han inte gillade mig. Jag ville ha honom men han ville inte ha mig. Känns det senariot igen? Vare sig jag vill eller inte så tror jag tyvärr denna sommar kommer bli likadan. Alla kan säga glöm honom, du är värd någon som verkligen vill ha dig, du förtjänar bättre osv osv. Men det skiter jag fullständigt i.
 
Alltså shiiiiet vad det låter som detta är någon jag är head over heals kär i. Så är inte fallet. Jag kan inte sätta ord på vad det är men det jag vet är att jag inte vill ha någon annan än honom och annars är jag hellre ensam. Så jävla svårt att förklara och jag förstår egentligen inte varför jag ens skriver om detta.
 
Kanske för att ni ska förstå lite bättre. Förstå iaf lite grann hur jag känner. Förstå varför jag ibland inte vill sitta hemma en kväll ensam i soffan för jag vet att jag bara kommer vara ledsen då. Jag vet att jag inte borde vara ledsen. Men det jobbiga är att vart jag än tittar så är han där. Vad jag än tänker på så finns han där. Det gör det hela tusen ggr svårare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0