Good friends are like stars. You don't always see them but you know they're always there ❤

Vissa människor gräver sin egen grav via sina handlingar. Vi är vuxna nu och inte några jävla småfjortisar som överreagerar och slänger ut sig sjukt elaka kommentarer bara för att såra. Såna människor vill jag inte ha i min närhet och jag tackar dig för att du gjorde valet åt mig. Sen att du inte ens bemödar dig att förklara eller svara visar bara ännu tydligare att jag tyvärr fått fel uppfattning om dig.

Egentligen var det inte detta jag skulle skriva om utan det här med att vi är vuxna nu och har egna liv och kanske inte hörs så ofta som när vi var yngre. Det betyder inte att jag inte älskar mina vänner lika mycket som jag alltid gjort och alltid kommer att göra. Mina äkta vänner finns där och har alltid funnits där och även om det går veckor och ibland månader utan att vi hörs så betyder inte det att jag inte tänker på er.
För det gör jag nästan varje dag men behovet att ringa bara för att ringa är inte lika stort som förr. Sen att jag kan vara otroligt usel på att höra av mig, det vet jag om och ska försöka bättra mig. Jag missar mycket roligt bara för jag är bekväm och lite lat, haha! Ändring på det :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0