Man kan ju bli störd för mindre!

Vissa nätter är lite jobbigare än andra. Inte själva jobbet men tankarna som aldrig tycks ha någon ände. Har ju tidigare skrivit om att jag flyter iväg i tankarna, denna natt kan jag inte släppa vissa tankar. Jag börjar grubbla på meningen med livet och blir deppig. För vem fan vet det egentligen? Men kan liksom inte riktigt släppa tanken på att jag snart är 26 år och inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Vad har jag åstadkommit hittills som jag kan vara stolt över och bära med mig resten av livet?

Haha, alltså som sagt man kan bli störd i huvudet för mindre alltså! Imorgon kommer jag säkert grubbla över något annat eller sitta och vara glad över något så enkelt som en kommentar på Instagram eller ett mail på Facebook. Vill du bli lite psyko så börja ett nattjobb där du i princip sitter ensam med dina tankar hela nätterna ;)


Slår aldrig fel.

Har äntligen skaffat mig ett gymkort igen. Denna gång fick det bli på SATS :) Har tränat några gånger där och trivs väldigt bra. Sen att syster jobbar och tränar där gör ju inte det sämre precis! Tog citykort så jag kan träna vart i Sthlm jag vill. Det lär mest bli i Täby och Danderyd men kanske får för mig att utforska något annat gym med syster någon dag. Men det som aldrig slår fel när jag ska börja träna är att jag blir sjuk. Har fått hosta, huvudvärk, är förkyld och känner mig allmänt hängig. Hade tänkt träna imorgon men det får vänta tills jag känner mig bättre :)

Men ska bli skönt att komma igång med träningen igen. Mina muskler har sakta tynat bort sen jag slutade jobba i stallet i somras. Så vältränad och slimmad som jag var då har jag aldrig varit. Nu med stillasittande jobb och en häst jag endast kan promenadrida så blir det inte mycket motion i vardagen!

Längtar tills mitt första träningspass!


Inte helt OK.

I natt har det varit -25 och snart slutar jag jobba och mätaren står nu på -23.
Inte helt OK kyrkbyn, liiiite för kallt va?!?


Fantasia.

Jag har en tendens att vandra iväg i tankarna väldigt lätt under natten. Från ett litet ord kan mina tankar bygga upp en hel värld. Ganska roligt men ibland så tänker jag för mycket och för långt, haha! Ofta tänker jag på hur mitt liv skulle vara med en specifik person och tänker år framåt i tiden och olika händelser skulle utspela sig. Ganska vanligt bland tjejer kan jag iofs tänka mig. Tänk om personen i fråga skulle veta vad man tänkte? Hahaha! Men det är roligt att bygga upp en fantasivärld med önsketänkande ibland :)


Bästa ❤

Jobbar nog hos världens bästa familj. Har mått piss i några dagar och idag kunde jag inte ens ta mig till bussen då jag hade sån himla yrsel och mådde därav också väldigt illa. Men yrseln släppte sakta men säkert och jag kunde ta mig till jobbet sen på kvällen iaf. När jag kommer hit så känner jag mig verkligen välkommen och den omtanke och vänlighet familjen ger får mig verkligen att bli glad. De bryr sig från hjärtat och gör allt för att jag ska trivas och må bra! Kunde inte hamnat hos en bättre familj. Det får det tunga i arbetet att kännas som en fis i rymden i jämförelse med det jag får tillbaka ❤


Happy.

Vissa saker har en förmåga att göra en riktigt glad och alldeles pirrig i magen. Det behöver bara vara några ord men att dom kommer från en viss person gör stor skillnad.

Kan inte riktigt sluta le.


Du, du, du, DU!!!!

Jag får fan panik. Är jävligt trött på att ha DIG i tankarna hela jävla tiden. Vad jag än tänker på. Det kanske inte har något som helst med dig att göra egentligen men ändå så dyker du upp där. Jag blir arg, frustrerad och ledsen för det förstör så jävla mycket utan att jag kan göra något åt det. Jag jämför, hoppas och tänker på något som inte ens finns där. Jag försöker gå vidare men faller tillbaka hårdare än någonsin tidigare. Dra åt helvete med dessa tankar och känslor!


Mat och sovschema.

Jag har skrivit om det förr men nu är det värre än nånsin. Mina matvanor när jag jobbar. Eller överlag kan man säga då jag fortfarande är på nightmode även när jag är ledig.

Jag äter ett riktig mål mat om dagen. Det är middagen som oftast äta ganska sent vilket passar mig bra ändå. Men det är däremellan jag inte sköter mig. Jag hinner oftast inte äta något när jag vaknar då jag måste stressa till stallet vid 16-16.30 varje dag... Jag måste börja gå upp någon timme tidigare och få mig något innan jag åker iväg. Hinner oftast bara hälla i mig lite kaffe om ens det. Men om jag somnar vid 09 så behöver jag sova till 16 om jag ska orka natten. Men ska försöka ändra det. Sen så tar jag med mig snacks, knäckebröd, smörgås, godis, kaffe, energidricka och frukt som jag äter under natten. Äter inte allt utan bara något utav det och antingen energidricka eller kaffe. Sen så försöker jag äta en smörgås när jag slutar på morgonen men det är inte alltid jag är sugen.

Skulle en dietist se detta skulle dom inte bli glada. Jag får inte i mig någon näring alls typ och äter på så konstiga tider att min kropp oftast får en liten chock då jag får i mig ett helt mål, dvs middagen.

Nu vet ni mitt mat och sovschema och jag hoppas ni tyckte det var lika intressant att läsa som jag tyckte det var att skriva, haha ;)

Men vad min häst äter och på vilka tider. Det hållet jag koll på, är noga med och köper tillskott för hundratals kronor. Lev som du lär Natalie!


Good friends are like stars. You don't always see them but you know they're always there ❤

Vissa människor gräver sin egen grav via sina handlingar. Vi är vuxna nu och inte några jävla småfjortisar som överreagerar och slänger ut sig sjukt elaka kommentarer bara för att såra. Såna människor vill jag inte ha i min närhet och jag tackar dig för att du gjorde valet åt mig. Sen att du inte ens bemödar dig att förklara eller svara visar bara ännu tydligare att jag tyvärr fått fel uppfattning om dig.

Egentligen var det inte detta jag skulle skriva om utan det här med att vi är vuxna nu och har egna liv och kanske inte hörs så ofta som när vi var yngre. Det betyder inte att jag inte älskar mina vänner lika mycket som jag alltid gjort och alltid kommer att göra. Mina äkta vänner finns där och har alltid funnits där och även om det går veckor och ibland månader utan att vi hörs så betyder inte det att jag inte tänker på er.
För det gör jag nästan varje dag men behovet att ringa bara för att ringa är inte lika stort som förr. Sen att jag kan vara otroligt usel på att höra av mig, det vet jag om och ska försöka bättra mig. Jag missar mycket roligt bara för jag är bekväm och lite lat, haha! Ändring på det :)


The tongue has no bones, but it's strong enough to break a heart. So be careful with your words.


Bad feeling.

Fick just en riktig obehagskänsla som sköljde över mig. Fick kalla kårar och var tvungen att ta på mig filten. Det känns som att något dåligt skett eller kommer att ske!

Usch hemska känsla, försvinn!!!!


En fråga utan ett svar.

En helt okänd man sa till mig: "Du grubblar otroligt mycket och dina tankar fastnar ofta och går runt, runt som i en rondell. Du är så spänd och stressar och ältar över massa saker som du inte släpper ut!" Han har så rätt och ibland känns det som mitt huvud ska sprängas. På riktigt fatta eld och brinna upp. Men hur kan man någonsin komma till ett beslut i det svåraste valet hittills i mitt liv? :(

Det känns som att jag vara förtränger och trycker bort tankarna när dom kommer. Men det är otroligt svårt då dom dyker upp flertalet gånger om dagen.

Önskar jag bara kunde bli säker på mitt beslut.


RSS 2.0