Nataliiiiiiiie!

Hör min säng ropa på mig hela vägen till jobbet. Jag önskar jag kunde trösta den genom att lägga mig och sova i den nu. Men ännu är det ett tag kvar av arbetspasset...

Min kära säng jag kommer snart!!!

Japp, såhär ser min säng ut... In my dreams ❤


I wish it was that easy.


Dags att göra något åt saken.

Det håller på att ske en del förändringar i mitt liv med flytten och min älskade häst. Men när allt har lagt sig lite så funderar jag på att äntligen (efter alla dessa år) gå och prata med någon. Jag har alltid varit lite rädd för det. Vet inte riktigt varför men kanske för att jag inte velat erkänna att jag behöver det. Jag mår bra, så oroa er inte. Jag är lycklig och glad! Men det är nog då jag ska ta tag i det för när jag är på botten så orkar jag inte. Jag vet som jag sagt tidigare att jag tenderar att bli deppig ibland och mina panikångestattacker är inte roliga. Vet inte alls om det hjälper eller ens kommer kännas bra. Men det skadar iaf inte att prova :) Kan vara bra att ha lite tips och råd i bagaget och kanske komma underfund med varför jag ibland mår som jag mår!


Mer avtändande får du leta efter.

Det finns vissa personer som jag inte riktigt klarar av. Hur mycket jag än försöker så stör jag mig bara på allt de gör och allt de säger. Det är som tur var inte så många som hamnar i detta lilla fack men de som gör det kan aldrig komma därifrån. För även om jag kanske för en dag tänker att jag kanske klarar av denna person så vill jag alltid spy på denne dagen efter. Jag har märkt ett samband mellan dessa personer och det är att de är sjukligt självgoda, refererar ofta till sex och ska skämta om allt seriöst. Dom är efterhängsna, söker bekräftelse i det mesta, hanterar konflikter väldigt barnsligt och är otroligt utåtagerande.

Jag vet inte riktigt vad som är min typ men jag vet verkligen vad som INTE är det i alla fall.


Growing up.

Läste en artikel att en 22-årig spelare i Malmö FF blivit anmäld för att ha haft sex med en 14-åring. Jag blir äcklad, hon är ju bara ett barn.

Men sen tänker jag tillbaka på våran uppväxt och allt galet som vi gjorde redan från 13års ålder. Det är lite sjukt egentligen och jag kommer ihåg de där tjejerna som var i killarnas ålder som också var på festerna och tyckte vi skulle åka hem och sova. Idag förstår jag dem till hundra procent. Skulle en 14-årig tjej hängt med mina killkompisar för några år sen eller ännu värre idag så skulle jag fan spöa skiten ur killarna. Men när vi var 14 och hängde med killarna över 20 så tyckte vi bara det var coolt. Fast det i själva verket var ganska äckligt och jag undrar vad de killarna tänkte med egentligen. Mitt 13 åriga jag skulle jag bara vilja ge en örfil och låsa in i en källare, haha. Hoppas det inte är lika coolt att hänga med äldre grabbar idag. Men tyvärr så tror jag nog det är det och det får mig att må lite illa faktiskt.

På bilden är jag nog 15 lr så. Men ändå, vilken liten plutt!


Min bästa vän ❤

OK, började gråta bara av att skriva rubriken. Hur ska detta gå?

Jag har under flera månader funderat fram och tillbaka på ett svårt beslut. Jag har bestämt mig, sen ångrat mig, bestämt mig och sen ångrat mig igen. Men för ett par veckor sen bestämde jag mig och hur svårt det än var så känns det rätt. Jag bestämde mig för att min älskade Caresse ska åka tillbaka till sin ägare. Just nu är det inte rätt tid i livet för mig att ha häst. Jag vet att jag tagit rätt beslut men det gör så fruktansvärt ont i alla fall. Jag önskar så att det fanns någon annan lösning.

Åh, vad jag kommer sakna dig min finaste tjej. Min bästa vän ❤ Jag kommer sakna att pussa på din mjuka mule. Jag kommer sakna att ropa på dig i hagen och se ett par öron som spetsas så de nästan når upp till himlen och en blick som lyser av lycka. Jag kommer sakna att sitta på din rygg. Det finns inte en plats i världen jag känner mig tryggare på än där. Jag kommer sakna dina puffar. Jag kommer sakna att krama om den gosigaste och varmaste halsen som finns. Jag kommer sakna det lugnet som alltid infinner sig så fort jag ser dig. Jag kommer sakna din lena päls och dina vackra ögon. Jag kommer sakna din doft och ljudet när du tuggar ditt hö. Jag kommer sakna dig min underbara älskade ❤

Hur ska jag klara mig utan dig?


Mörker.

Det senaste dygnet har jag mått riktigt dåligt utan någon egentlig anledning. Det började vid 23 igår och har inte velat släppa först nu. Haft sån ångest och varit så ledsen över småsaker. Gråtit floder för minsta lilla och allt har bara känts hopplöst. Jag har verkligen försökt bli glad men det har bara blivit värre när jag tänkt på det. Men äntligen börjar trycket över bröstet släppa och ångesten börjar gå över.

Ibland behöver man nog må lite dåligt för att känna sig lyckligare? Men fan vad jobbigt det är när man väl är där och mår som värst.


Yesterday is history. Tomorrow's a mystery.

Cause I don't wanna lose you now
I'm lookin' right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now
And I'll tell you baby, it was easy
Comin' back into you once I figured it out
You were right here all along
It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me ❤


Forever not wannabe alone.

Jag skrev ju tidigare om att jag ska flytta till Grindtorp. En gammal kompis ska åka utomlands i ett halvår så ska bo där under tiden :) Grymt skönt med eget för ett tag igen! Det bästa är att det är ganska många som bor i närheten där och det känns skönt. För jag vet att även om jag ibland älskar att vara själv så kan jag lätt bli lite deprimerad om jag är själv för mkt. Vet det från när jag bodde i kyrkbyn i min gamla lägenhet och det kunde gå dagar utan att jag träffade någon jag kände. Då jag jobbar själv och inte får det sociala i jobbet behöver jag det extra mycket på fritiden :) Så väldigt bra att det finns en grym TV och stor balkong i lägenheten där vi ska hänga massa dagar och kvällar i sommar ❤ Längtar!!


Redhead

Jag har nog sagt det förr. Men vill ni ha uppmärksamhet ute så färga håret rött. Inte utav den anledningen jag gjorde det (haha) utan för att det är sjukt snyggt. Men får väldigt ofta komplimanger om min hårfärg. En dag i USA sa fem främlingar på stan hur snyggt mitt hår var och hur bra jag passar i det. På krogen i lördags och flera ggr tidigare har jag fått komplimanger om mitt hår av både killar och tjejer. När jag varit ute och shoppat eller bara varit på ICA får jag det också. OMG, jag börjar gå hybris här märker ni det??!!? ;) Hahaha!

Nä, men på riktigt. Rött är hett och jag är glad att jag vågade prova :)


Tröttmössa.

Denna gången jag var "långledig" (4nätter) så lyckades jag faktiskt vända tillbaka dygnet lite. Men det gör denna natt extra tung trots att jag sov ca.10 timmar igår. Men ögonen känns tunga och har druckit energidricka och nu måste jag gå på kaffet. Men jobbar ju vaken natt så sova finns inte på världskartan :) Om cirka 4-5 timmar får jag krypa ner i sängen. Längtar lite till de faktiskt. Älskar att ligga i sängen, bland de bästa som finns ❤


Intimvård.

Nu blire lite prat om tjejsaker så om du inte vill läsa om de hoppa detta inlägg, haha.

Var på cellprovtagning idag. Ett sånt där nödvändigt ont som måste göras. Jag är livrädd för att ha några förändringar men om jag skulle ha det så vill jag verkligen veta det i tid så missade inte kallelsen jag fick. Men samtalet under detta prov måste vara de mest stela samtalet någonsin hahaha. Vi började prata om min häst och jag behövde liksom titta upp lite för att se henne men de enda jag kunde tänka på var att hon satt mellan mina ben. Kunde liksom inte koncentrera mig och vet inte riktigt vad jag babblade om. Men de gick bra förutom att de gjorde lite ont. "Vissa kvinnor är känsliga och blöder lite av detta prov. Det gjorde du men det är igen fara." Hoppas verkligen inte jag måste göra det igen för de där "lite" var en underdrift och är provet för blodblandat så kan de behövas göras om. Håll tummen för mig :)

Annars har dagen inte varit så händelserik. Stallet efteråt, sen laga middag och nu sitter jag på jobbet. Skulle egentligen vara ledig en extra helg i början av mars men de blir inte så och de var lite surt då jag ska flytta då. Kan berätta mer om de sen men nu får jag skjuta de till veckan istället och de är lite jobbigt. Vill flytta den 1 mars när jag får tillträde till lägenheten. De är en lägenhet i andra hand i Grindtorp i ett halvår. Ska bli så grymt skönt :)

Nu ska jag börja läsa boken "Smuts". Hoppas den är bra :)


Skengravid

Många har fått bebisar eller har bebisar i magen. Det fick mig att inbilla mig att jag var gravid. Illamående, svullen mage, mjölkbröst, sjuka cravings, irriterad och gått upp i vikt. Men nej så roligt ska vi som tur var inte ha det! Jag är INTE gravid, tacka gudarna för det.

Men får typ för mig att jag är gravid lite titt som tätt och lägger gärna 100kr på ett test. Tänk att vara gravid och det går så långt att jag inte har något annat väl än att behålla ett barn vars pappa jag aldrig kmr bli tillsammans med. Usch och fy hemska tanke! Om det inte är en liten mulattbebis vill säga, då kanske jag skulle tänka om! Haha skoooja. Eller? ;)


Autocorrect och slarv.

Ignorera alla stavfel i mitt förra inlägg tack :)


Tankekraft och fettokisse.

Allt jag har tänkt inatt på jobbet har inträffat. OK, nu ljög jag men har tänkt vissa saker som senare har hänt under natten. Jinxat händelserna på något vis. Så de sista timmen/timmarna ska jag försöka att inte tänka så mkt, haha!

Har glömt att berätta att jag drömde en sanndröm i veckan. Har hänt en gång tidigare vad jag vet om om det är så sjukt. För det är helt omöjligt att jag skulle vetat dessa saker jag drömt och det är lite läskigt men samtidigt gillat jag det. Tycker det är fascinerande med det andliga och tror absolut på att människor kan ha sjätte sinnet osv :)

Men annars så sitter jag och har lite panik över min tjocka mage. Hat lagt på mig massor runt magen och låren de senaste veckorna, helt sjukt faktiskt och jag mår lite dåligt över det. Det faktum att jag köpte ett gymkort för 10 dagar sen och inte har tränat en enda gång mår jag också lite dåligt över. Men nu jävlar ska det bli förändring på det. Ska mäta mig, väga mig och lägga upp lite mål! Jag måste ta mig tiden att träna, speciellt när jag är ledig! Men det är svårt att gå ihop allt vissa dagar då dygnet är så felvänt för min del och jag inte kan träna efter jobbet utan måste träna mellan stallet och jobbet vilket kan bli jävligt tajt ibland. För får göra mitt bästa för min kropp börjar bli jävligt slapp nu och jag mår lite dåligt när jag kollar mig i spegeln! Jag har viljan och motivationen, nu måste jag bara starta och få in rutinen :)

Sjukt ful min men denna kropp vill jag ha tillbaka!!!


Åt helvete.

Väntan och ovissheten är fan åt helvete. På måndag får jag svar på en sak som har med stallet att göra och som antingen tvingar mig att ta ett sjukt svårt beslut eller som ger mig lite mer tid.

Åh, min älskade finaste Caresse! ❤ Att det ska vara så svårt och jobbigt.


Bättre än en bok.

Tydligen när jag läser tillbaka ännu länge i Priscillas blogg så har hon skrivit om Adam tidigare. Funderar på att gå till sida 1 och läsa mig framåt istället. Som en bra bok fast på riktigt :)


Cry me a river ❤

Det var längesen jag grät på riktigt. Eller ja det har skett två ggr den senaste veckan. Men innan dess.. Nu grät jag efter jag lyssnat på den första delen av "Den fastspända flickan". Jag har inte orkat lyssna på den andra delen ännu, så mkt påverkade den mig. Det handlar om en flicka som pga vuxna människors fel hamnat ordentligt snett i livet. Ni kmr
väl ihåg fallet med polischefen som våldtog en ung flicka? Sök på info om den själva för jag vet inte vad jag ska skriva utan att det låter fjuttigt och den förtjänar att uppmärksammas och lyssnas på. Men var väl förberedd på att den gör dig arg, ledsen, illamående, förbannad och nedstämd. Hur vuxna människor kan svika en liten flicka så mycket vilket leder henne in på vägar den ena värre än den andra kommer jag aldrig kunna förstå. Hoppas det skapas en debatt och den blir förändring, för såhär får det bara inte vara!

Sen så grät jag igår då jag läste en tjej som heter Priscillas blogg. Hon skriver djupt och öppet om relationen till sitt ex Adam och vilken hemsk och utsatt situation hon hamnade i. Hon skriver från hjärtat och jag blev verkligen tagen av hennes texter och ledsen över hur illa behandlad hon blev. In och läs bak i arkivet från augusti förra året (och allt där innan och efter också för den delen): finest.se/priscilla

Ibland behöver man gråta ut och även om det sjukt jobbigt så berör det och gör mig medveten om att verkligen älska och ta vara på allt jag har ❤

En härlig och positiv bild för att avsluta detta lite mörka inlägg :)


RSS 2.0