Att lätta sitt hjärta.

Alltså jag bloggar inte mycket, ofta och ibland inte ens bra. Men fan vad det är skönt att ha en blogg ändå. För sakerna jag skriver om här är ibland saker jag nog inte skulle våga ta upp i "verkliga livet". Fegt? Nja, för jag skriver ju oftast bara om mig själv och mina känslor kring saker. Det skadar ingen och jag får lätta mitt hjärta.
 
Ni som läser är de flesta mina vänner och ja absolut skulle jag kunna prata med er om vissa av sakerna jag skriver om men fan ni skulle ju bli knäppa i huvet av alla mina sjuka tankar ju. Då är det bättre att få lätta mitt hjärta och skriva av mig i bloggen. Då läser dom som vill läsa och dom som inte vill behöver helt enkelt inte de. Jag prackar med andra ord inte på någon mina problem och åsikter. Sen så kan det ibland vara lite läskigt att inte veta exakt vilka det är som läser men därför är jag noga med att inte hänga ut någon. Skulle jag tex skriva ut vem det förra inlägget handlade om så vore det inte så jävla bra. Visst skulle det komma fram till honom i fråga gör det ingenting för jag skrev ärligt och som jag känner. Men ibland är saker lite mer komplicerade än så.
 
Som vanligt svävar jag iväg. Skulle bara skriva hur skönt det är att skriva av sig ibland :) Och tack för att ni finns här och lyssnar, haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0