Tankar

Ni är några tappra själar som fortfarande kikar in här. Tack för det :)

Sitter just nu på jobbet. Ja, ni läste rätt. Mycket händer som vanligt i mitt liv och jag har bytt jobb once again. Orkar inte skriva om varför just inatt men kanske, kanske skriver lite om det någon annan dag. Nya jobbet är iaf ett heltidsnattjobb som assistent här i Täby. Datorn får vara med på jobbet så kan ju börja nattblogga lite kanske.

Som ni vet sen tidigare är jag ju en nattmänniska och har sökt nattjobb under hösten. Så detta passar mig faktiskt som handen i handsken. Dagarna kan jag spendera med vänner och min häst. Sova lite däremellan också kanske ;)

Med älskade Cajsa har jag tyvärr haft en lite längre downperiod då jag inte riktigt engagerat mig så mycket som jag borde. Jag ska ta mig till en hästbutik i dagarna och köpa lite nödvändiga saker för att kunna komma igång med ridningen av henne ordentligt. Har endast longerat den senaste veckan då jag inte har någon padd att ha under sadeln som tyvärr inte ligger optimalt. Jag är lite feg när det gäller barbackaridning och skulle ändå inte kunna jobba henne ordentligt utan sadel (pga mig själv) så har inte ridit på ett tag. Får jättedåligt samvete och det gör ont i mig att jag inte ger henne den tiden hon förtjänar. Fan jag har ju inte ens haft henne i två månader....

Det finns tyvärr en annan anledning till varför jag inte gett henne eller annat i livet den tiden de förtjänar. En så knäpp anledning att jag inte ens tänker skriva den här. Ibland är jag bra jävla dum som svävar iväg i tankar och förhoppningar. Men det går väl över snart när jag inser att det inte är någon mening med att lägga ner mer energi på detta. Tror faktiskt jag börjar komma till den insikten redan nu.

Haha, alltså jag skulle kunna skriva på i all evighet här och allt mellan himmel och jord. Men får fixa en liten lista på olika saker jag kan skriva om vid andra tillfällen. Så ni tappra själar fortsätt kika in här. Ska försöka uppdatera lite oftare. Tiden finns verkligen nu :)


Det mest värdefulla jag har ♥


Castle walls.


RSS 2.0