Milord ♥

Bloggen verkar ha dött men jag lever iaf. Har inte haft någon lust att blogga alls de senaste veckorna. Har antingen velat skriva av mig av alldeles för personliga saker eller så har det bara varit tråkiga vardagliga saker!

Men anyway. Min helg har varit riktigt härlig bortsett från att jag dragit på mig världens förkylning som bröt ut ordentligt i fredags. Men fredagskvällen spenderades hemma hos syster med henne och Josefine. Vi lagade spagetti och mumsig köttfärssås med massa vitlök+vitlöksbröd och sallad. Vi drack cola, rött vin och kaffe. Svullade kladdkaka med massa grädde och sen lite chips på det. Vi kollade Idol och dog lite för Robin. En helt perfekt fredagskväll med andra ord! Åkte hem vid tolv för att sova några timmar.

Pappsen hämtade mig på lördagmorgonen och vi åkte bort til Tyresö för att köpa ett par Cavalloridstövlar av en tjej som lagt ut en annons på blocket. Dom var superfräscha och satt bra när jag väl fått på mig dom, lite trögt :p Men dom var fina och grymt bra pris så ska lämna in dom till skomakaren så han kan lästa ut dom så dom passar ordentligt. För tyvärr så får jag knappt på mig den ena stöveln om mina fötter svullnar liiiite så det håller ju inte. Nu kanske ni undrar varför jag köpte ett par stövlar som inte riktigt passar från början. Men jag provar med att lästa ut dem hos skomakaren och funkar inte det så kan jag sälja dom för mer än vad jag gav då det var ett grymt pris som sagt :) Skulle lägga upp en bild på stövlarna men den verkar inte ha blivit sparad så lägger upp en bild och två videos på en helt jävla underbar häst som jag blivit head over heals förälskad i. Grät tom en skvätt när jag såg videosarna för han är precis min drömhäst som jag drömt om sen jag var liten. Han var inte så dyr så hade jag haft fast jobb med fast inkomst hade jag kunnat köpa hem honom till mig och det gör lite ont att tänka så....


RSS 2.0